Inlägget gjort

Crawlkurser

Våra kurser

Vi har kurser för alla. Våra nybörjarkurser riktar sig främst till dig som är nyfiken på crawl och det krävs inga förkunskaper. Vår fortsättnings kurs lägger fokus på att utveckla tekniken. Vår mest avancerade kurs innehåller allt. Teknik, kondition och fart.

Grupper. Är ni några stycken som vill träna crawl tillsammans? Perfekt boost för er som vill ladda upp inför säsongen eller ligger efter med simträningen. Minst sex deltagare per kurs.

Företag. Självklart har vi kurser och arrangemang för företag. Vi hjälper dig att skräddarsy ett paket som får er att komma igång och samtidigt trivas i vår fina miljö.

Crawlkurser för vuxna

Passionen för vattnet och crawl. Aquafun Wellness kom till eftersom något liknande inte finns. En möjlighet att lära sig crawla av tränare som både summit mycket och tränat andra, men som vet att simning kan handla om fler saker än att simma fortast… (att vattnet är varmt, stämningen lugn, ljudnivån skön) På Aquafun Wellness anpassar vi träningen helt efter dig. Kanske vill du träna med sikte på tävling. Kanske vill du få bukt med en ond nacke i en varm bassäng. Kanske är du mest intresserad av kondition.

Aquafun Wellness är inte kopplad till någon klubb eller förening. Det gör oss ganska fria och flexibla. Och som alla goda företag jobbar vi för våra uppdragsgivares bästa. Dig.

Läs mer om våra kurser på:

http://www.crawlkurser.com/produkter-kurser/

Våra nybörjarkurser
Kursen är till för dig som vill lära dig att crawla. Målet är att du ska kunna grunderna i crawl.

Våra fortsättningskurser
Kursen är till för sig som kan grunderna i crawl men vill utveckla din teknik.
 Fokus ligger på att utveckla tekniken för att kunna crawla längre sträckor.

Avancerad kurs
Kursen är till för sig som kan crawla mer än 100 meter. Vi kommer att ägna första delen av passet åt teknikövningar, därefter kommer konditionsträning och så avslutar vi med styrke- och snabbhetsövningar. Perfekt för dig som utövar triathlon eller vill kunna använda crawl när du motionerar.

Crawlkurser med annorlunda inramning
Vi gillar dig som gillar lyx och föredrar hög kvalitet. Crawlkurser Lyx hålls i Radissons Blu Hotels Spa anläggning. Bassängen är varmt tempererad. Du kommer inte att frysa. Vi är helt ensamma i bassängen, och kan därför i lugn lära dig vad som behövs. Efter din crawlkurs kan du få en rejäl hotellfrukost.