Inlägget gjort

Tränare till Sveriges snabbaste växande simklubb

 

 

Vill du arbeta i Sveriges snabbast växande simförening?

 

Aqua Wellness AB blir Aqua Wellness Sports Club. Från och med den 1 januari 2017 kommer vi bli en ”riktig” idrottsförening. Orsaken till detta är främst att det intresse vi har för simningen har blivit en stor framgång, se gärna vår blogg www.racepreparation.se.  Vi har på kort tid – läs tre år, redan etablerat oss som en av de främsta aktörerna inom simning, swimrun och triathlon. Vi känner nu att steget är moget, och vi kommer i den nya simklubben erbjuda massor av spännande nyheter.

Vi söker nu hungriga, engagerade simtränare. 

Du är minst 16 år, tidigare erfarenhet av att arbeta som siminstruktör/ eller med annan typ av pedagogiskt arbete är meriterande men det viktigaste för oss är att du är rätt person villig att lära dig mer om simning.

Vi söker dig som vill och som tycker om att leda och inspirera. Du är glad och positiv men också noggrann och tar ditt arbete på allvar. Du har ett brinnande engagemang och lust att vara en viktig del i vår verksamhet. Har du bara viljan att lära dig mer om simning har vi verktygen för det.

Detta är ett perfekt jobb för dig som studerar då arbetstiden i huvudsak är förlagd till veckodagar mellan 6:30 -8:30 0ch  20:00-22:00, då kan du vara timanställd hos oss. Söker du en fast anställning finns det här också, tjänsten är då 75%.

Du skickar in din ansökan till peter@crawlkurser.com eller ring 0705-113285

Kontaktperson: Peter Ahlberg